Elke dag feest – Susan Amoraal

verschenen: augustus 2015.

ISBN boek: 9789492221094. verkoopprijs: 17,95 euro.

ISBN e-book: 9789492221087. verkoopprijs: 9,99 euro.

In 7 stappen naar meer energie, plezier en succes

Soms nemen we ons leven veel te serieus, en nemen we vooral onszelf ook zo serieus. We moeten van alles en denken dat wij het ook allemaal moeten oplossen. Hierdoor ervaren we vaak alleen nog maar de negatieve dingen die elke dag om ons heen gebeuren. We zien snel genoeg wat er ontbreekt of niet goed gaat en missen daardoor ons eigen feestje, terwijl er redenen genoeg zijn om er wel een feest van te maken.

In Elke dag feest ontdek je hoe je je leven nóg mooier kan inkleuren. Ja ‘nóg’ mooier, want veel is er namelijk al, je moet het alleen wel willen zien. En je moet tot actie willen overgaan. Begin bij jezelf en de rest volgt vanzelf. Waardeer jezelf, vier je successen, maak je wensen waar en neem de leiding over je eigen leven.

Aan de hand van 7 stappen helpt de auteur je om inzicht te krijgen en geeft ze praktische tips voor meer energie, plezier en succes. Met de nodige humor en gepaste diepgang, ontdek je hoe je elke dag feest op je werk, in je gezin, met je vrienden en familie kunt realiseren. Het is binnen handbereik, je moet alleen zelf de slingers ophangen en de ballonnen opblazen.

Over de auteur:
Susan Amoraal herken je aan haar enthousiasme en positieve energie. Ze zet humor constructief in tijdens haar trainingen. Op een vriendelijke maar directe manier weet ze snel de vinger op de zere plek te leggen. Vanuit haar Human Resource achtergrond kan ze op de juiste manier inspelen op de gevoeligheden binnen een organisatie. Haar trainingsaanpak is vrolijk en pragmatisch waarbij genoeg ruimte is voor diepgang. Susan is behalve trainer ook mede-eigenaar van De Lachcentrale en ZakelijkeWorkshops.nl.

Previews, recensies en interviews:
Recensie Elke dag feest, bij deBoekensalon
Recensie Elke dag feest, door Christel Deckers
Interview Bouw aan zakelijke relaties vanuit je eigen kracht, bij MarketingTribune
Rijnmond Staat Stil met Susan Amoraal, bij RTV Rijnmond
Interview Lachende mensen geven je een goed gevoel, bij MarketingTribune