Hans Faas heeft sinds 11 jaar een consultancy en trainingsbureau en is een veel gevraagde spreker. Hij geeft management-, commerciële- en presentatietrainingen die verrijkt zijn met het JouwGebruiksaanwijzing-gedachtegoed. (Foto rechts door: Otto van den Toorn)

Hans heeft een technisch bedrijfskundige achtergrond, al snel na zijn afstuderen rolde hij echter de commercie in. Verkoper, verkoopleider, commercieel directeur, algemeen directeur, hij heeft het allemaal meegemaakt. Toen hij 37 was startte hij zijn eigen onderneming welke hij 5 jaar later verkocht. Sindsdien is hij interim manager geweest van een groot aantal organisaties, van handelsondernemingen via een fabrikant van speelautomaten tot de hoofddirectie van het Rotterdams openbaarvervoer bedrijf de RET. Hij is commissaris van enkele bedrijven en coacht managers op allerhande niveaus. Hans schreef al eerder het boek De gebruiksaanwijzing van uw medewerker.

Verkopen met mensenkennis is verkrijgbaar als boek (ISBN 9789492221162) en als e-book (ISBN 9789492221179). Kijk voor meer informatie over Hans Faas op JouwGebruiksaanwijzing.nl.