Met trots presenteren wij u hierbij onze experts op het gebied van management- en persoonlijke ontwikkelingsinformatie. Ons netwerk breidt zich snel uit. Blijf ons dus in de gaten houden. Interesse in een samenwerking? Mail ons via welkom@futurouitgevers.nl.

BERT OVERBEEK

Bert Overbeek is trainer, coach, interim manager en oprichter van de website Jongebazen. Hij heeft een boeiende methode ontwikkeld op basis van recent breinonderzoek over intuïtie, het brein, business en besluitvorming. Zijn vijfde managementboek ‘De Schakelaar’ is begin 2020 bij ons verschenen.

Lees verder

GUIDO DE VALK

Guido de Valk is leiderschapscoach, arts, expert in neuroleiderschap en mindfulness, eigenaar van De Valk Leadership Company. Hij richt zich daarbij op leiderschapscoaching en ontwikkeling.

Lees verder

LEONIE VAN RIJN

Léonie van Rijn is psycholoog. Sinds 2012 heeft zij haar eigen bedrijf. Zij begeleidt teams en managers waarbij de samenwerkingsproblematiek de resultaten in de weg staat.

Lees verder.

Annemieke Figee

ANNEMIEKE FIGEE

Annemieke Figee is psycholoog. Sinds 2007 heeft ze haar eigen bedrijf, Pirouette. Ze begeleidt managers en teams voor wie zorgzaamheid hoog in het vaandel staat. Ze helpt hen om, waar nodig, de zaak voor de relatie..

Lees verder

Veronica Waleson

Veronica Waleson is sinds 1995 werkzaam als zelfstandig coach en trainer, en heeft reeds drie boeken geschreven. Daarnaast is ze creatief bezig als schilder en schrijver. Het vierde boek van Veronica Waleson gaat over ‘multitalenten’ en verschijnt begin 2024 bij ons.

Lees verder

Rolf Grouve

Rolf Grouve is directeur van Provelu en heeft meerdere boeken geschreven over innovatie en ondernemerschap. In december 2020 is zijn vierde boek ‘Crisiskracht‘ bij ons verschenen.

Lees verder

Tom Meuleman

Tom Meuleman is fiscaal specialist en partner bij de Jong & Laan. Zijn boek ‘Opvolger Gezocht’, over bedrijfsopvolging in familiebedrijven, is medio 2020 bij ons verschenen.

Lees verder

Gerjan Apeldoorn

Gerjan Apeldoorn is een sollicitatietrainer en -coach met veel ervaring. Het boek ‘Baanbrekend naar (ander) werk’ van Gerjan verschijnt begin februari 2021 bij ons.

Lees verder.

Frank Peters

Frank Peters is partner en eigenaar van Virtus Communications. Hij adviseert bestuurders en toezichthouders op het gebied van reputatiemanagement, crisismanagement en issuemanagement. Van zijn hand zijn al vier boeken bij ons verschenen.

Lees verder

Ronald van Aggelen

Ronald van Aggelen werkt al meer dan dertig jaar als ondernemer op het gebied van mens en prestaties. Hij schreef de boeken ‘Mindhacking‘ en ‘Mindhacking voor teams‘ bij ons.

Lees verder

Arjen Sernee

Arjen Sernee eigenaar/psycholoog met zijn bedrijf Via Mentalis Consultancy. In zijn boek De weg naar tevredenheid laat hij zien hoe mensen meer tevredenheid in hun leven kunnen ervaren.

Lees verder

Eric Heres

Eric Heres is partner en eigenaar van Virtus Communications. Hij heeft veel ervaring met het bouwen en beschermen van reputaties, en schreef samen met anderen al twee boeken. Zijn nieuwe boek, samen met Frank Korver, verschijnt eind 2023 bij ons.

Lees verder

Sjaak Overbeeke

Sjaak Overbeeke is trainer, therapeut, docent en schrijver op het gebied van emotionele intelligentie, communicatie, leiderschap en teamontwikkeling. Van yhem is het boek Omgaan met gevoelsmensen bij ons verschenen.

Lees verder.

Rob Coolen

Rob Coolen was lid van de Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel en daarvoor werkzaam in diverse management- en directiefuncties in de financiële sector en de mediabranche. Hij schreef het boek ‘Werkgeluk‘.

Lees verder.

Jos Gielkens

Jos Gielkens is een zeer ervaren senior projectmanager in de automatisering en docent van (project)management en communicatie trainingen. Daarnaast is hij auteur van meerdere ICT boeken. Het boek van Jos bij ons heet ‘Service Management‘.

Lees verder.

Jorien Weerdenburg

Jorien Weerdenburg is een ervaren consultant op het gebied van organisatieverbetering. Ze werkt met leiders en teams rond de thema’s leiderschap, gedragsverandering en resultaatverbetering. Haar boek heet ‘De Veranderformule‘.

Lees verder.

Horst Streck

Horst Streck is dé Nederlands gamification deskundige en was onder andere voorzitter van de Dutch Games Association. Hij ontwikkelt gamification-concepten, begeleidt teams en geeft presentaties en workshops. Zijn boek heet ‘Gamification‘.

Lees verder.

Thomas Blekman

Thomas Blekman is ondernemer en clinical professor aan de RSM Erasmus Universiteit. Alles wat hij doet, draait om het ontsluiten van ondernemend gedrag. Van hem is bij het boek ‘Ondernemers in 100 dagen‘ verschenen.

Lees verder.

Brechtje de Leij

Brechtje de Leij is als digitale innovator altijd bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ze is gespecialiseerd in digitale transformaties en schreef het boek ‘Mobiele Eenheid‘.

Lees verder.

Hans Faas

Hans Faas heeft een consultancy en trainingsbureau, en is zeer actief in d elokale politiek. Hij geeft management, commerciële en presentatie trainingen die verrijkt zijn met het JouwGebruiksaanwijzing gedachtegoed. Hij schreef het boek ‘Verkopen met mensenkennis‘.

Lees verder.

Paul Schmidt

Paul Schmidt is trainer/coach en mede-eigenaar van Mission Command, een organisatie die zich richt op leiderschaps- en teamontwikkeling binnen het bedrijfsleven en de (semi)overheid. Paul is auteur van het boek Mission Command.

Lees verder

Julia Hart

Julia Hart is geboren in Engeland en opgeleid als journaliste en heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het Nederlandse bedrijfsleven. Haar boek Carrière Geheimen is een handboek voor succes op de werkvloer.

Lees verder

Susan Amoraal

Susan Amoraal is werkzaam als trainer en coach. Vanuit haar HR achtergrond kan ze op de juiste manier inspelen op de gevoeligheden binnen een organisatie. Susan is oprichter van De Lachcentrale en Zakelijkeworkshops.nl.

Lees verder

Aad Dekker

Aad Dekker is trainer, coach, psychotherapeut, inspirator, organisatie adviseur en eigenaar van Dekker Organisatie Advies. In zijn boek Van spanning naar ontspanning ga je aan de slag met jouw persoonlijke groei.

Lees verder

Erik Jan Koedijk

Erik Jan Koedijk helpt organisaties met het scherpstellen en realiseren van doelen door het geven van management advies, effectieve workshops, brainstormsessies en prikkelende presentaties. Hij schreef het boek ‘RESET!‘.

Lees verder

Nanko Boerma

Nanko Boerma is voorzitter/directeur van de stichting Transactieland.nl. Nanko heeft o.a. bij AT&T-Unisource, CMG en het Management Centrum gewerkt, meermaals ook bij overheidsinstanties cq ministeries.

Lees verder

Fedde Monsma

Fedde Monsma is politicoloog en arbeidsmarktdeskundige. Fedde is een vernieuwer in arbeidsvoorwaarden en –verhoudingen. Met regelmaat heeft hij zijn visie mogen delen op bijeenkomsten.

Lees verder

Marieke van der Laan

Marieke van der Laan is gespecialiseerd in ‘cultuur en management’ en werkt als onafhankelijk consultant en trainer op het gebied van ‘customer delight’. Zij schreef over dit thema het boek ‘Positief verrast‘.

Lees verder

Nico de Leeuw

Nico de Leeuw is behalve communicatieadviseur ook woordvoerder, spreker en gastdocent. Samen met Jan Merton heeft hij het boek ‘Communicatie en Ethiek’ geschreven.

Lees verder.

Jan Merton

Jan Merton is zelfstandig communicatieadviseur en heeft jarenlang bij diverse organisaties gewerkt. Samen met Nico de Leeuw heeft hij het boek ‘Communicatie en Ethiek’ geschreven.

Lees verder

Dennis Steur

Dennis Steur is bedrijfseconoom, ondernemer, heeft een IT-achtergrond en is gespecialiseerd in het organiseren en implementeren van bedrijfsafsplitsingen voor private en beursgenoteerde ondernemingen. Eind oktober 2021 is zijn boek ‘Bedrijfsafsplitsing‘ verschenen.

Lees verder

Hans van Dijk

Hans van Dijk heeft hij zich vooral verdiept in de zachte kant van het organiseren en de rol menselijk gedrag in organisatieontwikkeling. Hij schreef het boek ‘Veranderen zonder weerstand‘.

Lees verder

Peter Hagedoorn

Peter Hagedoorn heeft een loopbaan gevolgd waarbij hij afwisselend heeft gewerkt voor de publieke sector en het bedrijfsleven, o.a. als Secretaris-Generaal van de European CIO Association. Zijn boek is getiteld ‘De vloeibare samenleving‘.

Lees verder

Frank den Butter

Frank heeft al vele publicaties op zijn naam staan. Zijn nieuwe boek zal in mei 2023 bij ons verschijnen.

Lees verder

Dirk Jan Verheijen

Dirk jan Verheijen verzorgt interim HR leiderschap in de publieke- en private sector. Hij schreef in 2021 het boek ‘HR terug naar de menselijke maat‘ en hij heeft nu een nieuw manuscript ingeleverd. Zijn nieuwe boek zal in het tweede kwartaal van 2023 bij ons verschijnen.

Lees verder

Carin Beijer

Catharina (Carin) Beijer is werkzaam als psycholoog en coach op het gebied van werk en gezondheid en is behoorlijk internationaal georienteerd. Zo heeft ze meer dan 20 jaar les gegeven aan studenten afkomstig uit Afrika, Azië en de Arabische wereld. Eind 2023 verschijnen van haar twee boeken.

Lees verder

Frank Korver

Frank is adviseur op gebied van leiderschap, reputaties en communicatie. Hij schrijft een nieuw boek, samen met Eric Heres, dat eind 2023 verschijnt.

Lees verder

Michiel Soeters

Michiel Soeters is trainer/coach, en in het tweede kwartaal van 2024 verschijnt zijn nieuwe boek bij ons.

Lees verder