Lyona Rose (1990) is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener aan de Hoge School van Amsterdam op het gebied van jeugdzorg en geestelijke gezondheidzorg. Zij heeft daarvoor een vooropleiding gedaan als sociaal pedagogisch werker. Naast haar opleidingen heeft Lyona altijd een creatieve kant gehad en heeft zij negen jaar op de theaterschool gezeten in Amsterdam en heeft ze een achtergrond in dans, zang en muziek.

Nadat ze jarenlang met gezinnen had gewerkt besloot ze om zich te gaan richten op een van haar grootste passies in het leven: schrijven. Haar expertise en haar levenservaring in langdurige partnerrelaties brachten haar op het idee om een verrijkend hulpboek te schrijven over partnerrelaties: De Relatieschatkist. Een boek dat iedereen verrijkende informatie en transformatie zal bieden die zich in een relatie bevindt of ervoor openstaat.

Lyona gelooft in liefde, respect, samenhorigheid en gelijkheid tussen partners. En heeft vanuit haar brede kennis en ervaring 11 sleutels ontwikkelt die de relatieschatkist kunnen openen naar een langdurige solide partnerrelatie.

Het boek ‘De Relatieschatkist is in december 2022 verschenen.

Nieuws en blogs