Julia Hart is geboren in Engeland en opgeleid als journaliste en heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het Nederlandse bedrijfsleven. Kort na haar komst naar Nederland, aan het begin van de 90’er jaren, startte zij haar loopbaan. Ze beschrijft het werken in grote organisaties als ‘fascinerend en leerzaam, maar uitdagend en hard’. Pas jaren later, toen zij haar training startte als Professional Executive Coach aan de Henley Business School in Engeland, begreep ze wat het echt van je vraagt om succesvol te zijn in een dergelijke omgeving.

In het boek Carrière Geheimen, handboek voor succes op de werkvloer geeft Julia met een praktische en duidelijke uitleg en met voorbeelden uit het dagelijks leven hoe het er echt aan toegaat in het bedrijfsleven. Hoe je je het beste kunt gedragen,hoe je het beste kunt presteren en hoe je er echt voor kan zorgen dat je indruk maakt. Aangevuld met de tips en oefeningen maakt dit van Carrière Geheimen een ‘must read’ voor de ambitieuze (young) professional.

Carriere Geheimen is verkrijgbaar als boek (ISBN 9789492939159) en als e-book (9789492939203). De Engelse versie van dit boek is Insider secrets. Kijk voor meer informatie over Julia Hart op Hart-coaching.com.