Erik Jan Koedijk is digitaal strateeg, workshopleider en management adviseur. Ook is hij een veelgevraagd spreker. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Erik Jan is online sinds 1992 en heeft voor diverse internationale organisaties gewerkt. Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer.

In 1994 startte hij één van de eerste webshops, in 2003 liet hij een eerste mobiele app ontwikkelen en in 2004 integreerde hij Social Media al in internationale campagnes. Hij heeft voor diverse internationale organisaties (waaronder Nokia) gewerkt. Samen met Henkjan Smits heeft hij de Business X-Factor. Bij Beeckestijn Business School is Erik Jan verbonden aan de postdoctorale opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap. Erik Jan Koedijk helpt organisaties met het scherpstellen en realiseren van doelen door het geven van management advies, effectieve workshops, brainstormsessies en prikkelende presentaties. Hij garandeert dat hij organisaties een wake-up call bezorgt.

RESET! is verkrijgbaar als boek (ISBN 9789492221582) en als e-book (ISBN 9789492221612). Kijk voor meer informatie over Erik Jan Koedijk op Koedijk.com.