Léonie van Rijn is psycholoog en teamcoach. Sinds 2012 heeft zij haar eigen bedrijf. Zij begeleidt teams en managers waarbij de samenwerkingsproblematiek de resultaten in de weg staat. Zij werkt graag aan samenwerking vanuit heldere kaders en doelen met compassie voor ieders eigenheid.

Léonie kan veel betekenen voor managers en teams die door hoge druk merken dat de passie langzaam wegsijpelt. Zij helpt hen om de essentie weer terug te vinden. Het begeleiden van teams loopt als rode draad door haar loopbaan. Als sporter, trainer, manager en opleidingsadviseur werkte zij voor verschillende organisaties aan samenwerking in teams. In Annemieke Figee vond zij een ervaren professional die haar liefde voor teams deelt. Samen schreven ze het boek Groepsdruk waarin managers en teamleden handvatten krijgen om de ongrijpbare processen in hun teams positief te beïnvloeden.

Groepsdruk is verkrijgbaar als boek (ISBN 9789492221049) en als e-book (ISBN 9789492221056). Kijk voor meer informatie over Léonie van Rijn op Leonievanrijn.nl.