Annemieke Figee is psycholoog en teamcoach. Sinds 2007 heeft ze haar eigen bedrijf, Pirouette. Ze begeleidt managers en teams voor wie zorgzaamheid hoog in het vaandel staat. Ze helpt hen om, waar nodig, de zaak voor de relatie te laten gaan, opdat de kwaliteit en de resultaten optimaal zijn. Annemieke combineert een scherpe, kritische blik met warmte en pragmatiek. Daardoor weet ze snel de vinger op de zere plek te leggen.

Annemieke coacht en traint steeds vaker managers die ook zélf willen leren hoe ze lastige en ongrijpbare processen in teams kunnen beïnvloeden, wanneer deze de gewenste resultaten tegenhouden. Dit doet ze steeds vaker samen met collega Léonie van Rijn, in wie ze een goede resultaatgerichte partner vindt. Samen schreven ze het boek Groepsdruk. In het boek geven ze praktische handvatten aan managers en teamleden om de groepsdruk in hun team te herkennen en te beïnvloeden.

Groepsdruk is verkrijgbaar als boek (ISBN 9789492221049) en als e-book (ISBN 9789492221056). Kijk voor meer informatie over Annemieke Figee op Pirouette.nl.

Annemieke Figee