Met trots presenteren wij u hierbij onze auteurs van ‘consumentenboeken’ zoals thrillers, romans en persoonlijke ontwikkeling. Ons netwerk breidt zich snel uit. Blijf ons dus in de gaten houden. Interesse in een samenwerking? Mail ons via welkom@futurouitgevers.nl.

NORMAN JANSEN

Norman Jansen is werkzaam voor de Koninklijke Marechaussee, en is een expert op het gebied van mensenhandel en mensensmokkel. In 2018 is zijn boek over mensenhandel getiteld ‘De stilte van het water‘ bij ons verschenen, gevolgd door de vertaling ‘Calm Waters‘ in maart 2020. Begin juli 2020 is van Norman ‘Een gemakkelijke prooi’ verschenen.

Lees verder

YVONNE FRANSSEN

Yvonne Franssen heeft een grote liefde voor taal. Al sinds ze kan lezen, schrijft ze korte verhalen, spannende boeken en versjes. In 2018 is haar spannende boek ‘Schaduwen‘ bij ons verschenen, gevolgd door ‘Kamer 305‘ in 2019. In april 2021 is haar boek  ‘Oscar’ verschenen.

Lees verder.

Mascha Gesthuizen

Mascha Gesthuizen werkte tot 2014 als huisarts in de Achterhoek. Daar kwam zij veel in aanraking met depressies en dat is dan ook het thema van haar debuutroman ‘Halverwege het einde‘ die in 2018 bij ons is verschenen. Later volgden nog de romans ‘De stier’ en ‘Hannes keuze‘ bij ons.

Lees verder.

Saskia Harkema

Saskia Harkema is een duizendpoot: mensenrechtenactiviste, professor, trainer en coach, opgegroeid in Zuid-Amerika. In 2018 is van Saskia ‘Blijven of gaan?‘, een boek over Syrische vrijheidsstrijders en -vluchtelingen, verschenen en in 2020 de (deels autobiografische) roman ‘Alles is terloops’.

Lees verder.

Pepper Kay

Pepper Kay (pseudoniem) heeft inmiddels al zeven boeken op haar naam staan. Vijf daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privédetective Kit Guardner. Maar ze weet ook een wereld mét magie te creëren.

Lees verder.

Lydia Brewster

Lydia Brewster heeft in 2018 haar autobiografische debuutroman afgerond. Het boek met de titel ‘Luma‘ is in het voorjaar van 2018 bij ons verschenen.

Lees verder.

Tischa Neve

Tischa Neve is kinderpsycholoog, en opvoedkundige, moeder van Dim en pleegmoeder. Tischa heeft meerdere boeken over opvoeding geschreven, maakte al vele online cursussen, geeft skypeconsulten en lezingen en workshops.

Lees verder.

Annerieke de Vries

Annerieke de Vries heeft een fascinatie voor verhalen. In haar werk als leidinggevende op operatieafdelingen komt ze met veel, vaak mooie en intrigerende, verhalen in aanraking. ‘Een voltooid leven’ is haar eerste roman en is deels waargebeurd.

Lees verder.

Marieke Simons

Marieke Simons werkt overdag als assistent contractmanager. Als ze ’s avonds haar laptop open klapt, start haar passie voor schrijven en neemt ze iedereen mee in haar andere passie: een wereld vol muziek. In 2018 is haar debuut ‘Geheim akkoord‘ bij ons verschenen.

Lees verder.

Johan Steenhoek

Johan Steenhoek is ondernemer en schrijver. Hij houdt een dagboek bij als zijn vrouw ernstig ziek wordt. Deze dagboeknotities vormt hij later om tot zijn fraaie en ontroerende debuutroman Heleen.

Lees verder.

Suzanna Esther

Suzanna Esther schrijft al vanaf haar tiende levensjaar dagelijks in dagboeken. In het voorjaar van 2018 is haar tweede boek ‘De stem‘ bij ons verschenen. Lees verder

Koen Romeijn

Koen Romeijn is muzikant en tekstschrijver. Als gitarist en zanger heeft hij met verschillende bands albums uitgebracht, en is hij veelvuldig op tournee in binnen- en buitenland. Zijn boek heet ‘De Strop Ploeg‘.

Lees verder.

Wessel de Valk

Wessel de Valk is afgestudeerd criminoloog, mediaondernemer en schrijver. Hij heeft grote interesse in innovatie en wetenschap. Die interesse is ook terug te vinden in zijn thrillers.

Lees verder

Lyona Rose

Lyona Rose (1990) is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener aan de Hogeschool van Amsterdam op het gebied van jeugdzorg en geestelijke gezondheidzorg. In december 2022 is haar eerste boek ‘de Relatieschatkist‘ verschenen en haar nieuwe boek verschijnt in juni 2023.  Lees verder

Monique Hoolt

Monique Hoolt woont sinds negen jaar in Le Marche. Op het Italiaanse platteland vond zij de rust om haar debuutroman ‘Tamar’ te schrijven.

Lees verder.

Johan Zonnenberg

Johan Zonnenberg is een ervaren auteur, die al vele boeken op zijn naam heeft staan. ‘De Schaduwbokser‘ is een aangrijpende, maar ook met humor geschreven, prachtig gecomponeerde roman.

Lees verder

Rutger Slump

Rutger Slump is een ervaren trainer, die eerder al het boek ‘Baanbrekers’ schreef. Eind 2020 verscheen van hem de aangrijpende, autobiografische roman ‘Hoofdstuk’.

Lees verder

Annet Langedijk

Annet Langedijk legt zowel in haar debuutroman Esmé als bij haar stichting TROOOST de verbinding tussen thema’s die haar na aan het hart liggen, namelijk omgaan met tegenslag en de kracht van kunst, creativiteit en taal.

Lees verder

Jeroen Rook

Jeroen Rook (51 jaar) is een wervelwind aan woorden en emoties: wars van alle constituties over het hoe, waarom en waaraan zinvolle literatuur zou moeten voldoen, neemt hij je onverdoofd mee in levensvraagstukken, gedachten en ontluisterende ontknopingen. Eind 2021 verschijnt zijn nieuwe boek.

Lees verder

Fred van ’t Ent

Fred van ’t Ent, die onder andere als docent werkzaam is geweest, komt eind 2021 met zijn eerste boek. In zijn boek zal hij de crisis in alle facetten beschrijven, en speelt ook ‘de psychologie’ een belangrijke rol.

Lees verder

Henk Geurtsen

Henk Geurtsen is organisatieadviseur en in 1985 getrouwd met Nelleke Oosterhof. Over de periode dat zij ziek werd en uiteindelijk overleed, heeft hij een boek geschreven. Dit zal in het eerste kwartaal van 2023 bij ons verschijnen.

Lees verder.