Wessel de Valk is afgestudeerd criminoloog, mediaondernemer en schrijver. Hij heeft grote interesse in innovatie en wetenschap. Die interesse is ook terug te vinden in zijn thrillers Bestemming onbekend en Het Patroon. Het eerste boek Bestemming onbekend is een adembenemend verhaal, dat de lezer niet loslaat. Van de eerste tot de laatste pagina neemt Wessel de Valk zijn lezers mee in een fascinerende, nieuwe manier van reizen die zowel spannend als intrigerend is. Het maakt Bestemming onbekend tot een zeer toegankelijke pageturner.

Met de spannende en meeslepende thriller Het Patroon geeft auteur Wessel de Valk vervolg aan zijn schrijverscarrière. Zijn inspiratie: – zowel als schrijver als ondernemer – innovatie en wetenschap. Zijn motto: Niets is onmogelijk. Wat als je op twee verschillende plekken tegelijk aanwezig kan zijn? Wat als je zowel in het verleden als in het verleden bent? In Het Patroon zorgen onverklaarbare verschijnselen voor mysterie en spanning, waarbij het de vraag is of de waarheid ooit boven tafel komt.

Bestemming onbekend is verkrijgbaar als boek (ISBN 9789492221681) en als e-book (ISBN 9789492221858). Het Patroon is verkrijgbaar als boek (ISBN 9789492221650) en als e-book (ISBN 9789492221780). Kijk voor meer informatie over Wessel de Valk op wesseldevalk.wordpress.com.