Yvonne Franssen is populaire auteur

Yvonne Franssen is populaire auteur

Vandaag heeft auteur Yvonne Franssen met haar onlangs verschenen thriller ‘Schaduwen‘ een absolute mijlpaal bereikt. Ze staat namelijk op nummer 11 in de lijst ‘populairste auteurs’ bij het lezersplatform Hebban.

De afgelopen dagen steeg Yvonne al behoorlijk bij Hebban (het grootste platform voor boekenliefhebbers van Nederland), en nu heeft ze dus dit hoogtepunt bereikt. Geweldig en we zijn dan ook supertrots op Yvonne, die al vijf boeken schreef en waarvan ‘Schaduwen‘ het eerste boek is dat ze met ons op de markt heeft gezet. Bovendien zijn van de thriller al vele, uiterst lovende recensies verschenen.

En nu maar afwachten of Yvonne nog verder gaat stijgen…

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen