Posters ‘Schaduwen’ duiken overal op

Posters ‘Schaduwen’ duiken overal op

Vandaag is de trailer van het boek ‘Schaduwen‘ van Yvonne Franssen verschenen. Bovendien hebben ‘wildplakkers’ nu ook op diverse plaatsen in Limburg posters opgehangen met de cover van dit boek.

In de spannende videotrailer toont Yvonne Franssen een voorproefje op haar literaire thriller, die komende week zal verschijnen. Het is al het vijfde boek van  Yvonne, en het eerste van haar bij Futuro Uitgevers. De trailer is hier te bekijken. 

Vandaag zijn bovendien op diverse bushokjes in het Limburgse land posters opgehangen met de cover van ‘Schaduwen’. Onder andere in Montfort en Echt verschenen posters in abri’s, nadat eerder al in Amsterdam diverse abri’s waren  voorzien van posters op A1-formaat.

 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen