Bijpraten met Annerieke de Vries

Bijpraten met Annerieke de Vries

Vanmiddag hebben we in een restaurant in Amsterdam bijgepraat met Annerieke de Vries, een van de nieuwe auteurs die met ons gaat samenwerken.

Van Annerieke verschijnt binnenkort een thriller (bij een andere uitgeverij), en we hebben vanmiddag afgesproken dat haar roman over vier maanden bij ons zal verschijnen. De exacte titel en verschijningsdatum zullen we op een later moment bekendmaken.

We hebben uitgebreid gesproken over de promotionele acties die we gaan ontwikkelen en we verheugen ons zeer op de samenwerking met Annerieke, die in het dagelijks leven werkzaam is als Teamleider Operatiekamers bij het OLVG-ziekenhuis in Amsterdam.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen