Futuro Uitgevers bestaat 1 jaar

Vandaag is het feest bij Futuro Uitgevers, want we bestaan precies een jaar. En dit eerste jaar is voorbij gevlogen. Met zestien titels als resultaat.

Wij kijken enthousiast terug naar alle druk bezochte boeklanceringen, mooie fotomomenten en de vele geweldige recensies. Wij willen onze lezers, leveranciers, redacties en onze fantastische auteurs bedanken voor de fijne samenwerking en het behaalde resultaat.

Daarbij zijn we extra trots dat twee titels (‘Het Flitsbrein’ en ‘Mannen en/of Vrouwen’) de top 10 (resp. #7 en #5) van de bestsellerlijst bij Managementboek hebben gehaald. En dat twee titels (‘Neuroleiderschap’ en ‘Waardevolle verbindingen’) zijn geselecteerd voor de uitverkiezing van Managementboek van het Jaar 2016.

En het tweede jaar? Nou, in het tweede jaar gaan wij vol enthousiasme door met het onder de aandacht brengen van de thema’s en de auteurs. Tevens gaan we de eerste e-learningprogramma’s lanceren en organiseren we onze eerste workshop. En staan er al 14 mooie titels op de planning. Wij kijken uit naar de samenwerking.