Workshop Beslissen: brein of onderbuik?

Op donderdag 14 april a.s. organiseert Futuro Uitgevers samen met Bert Overbeek de workshop ‘Beslissen: brein of onderbuik?’.

Het onderwerp is gebaseerd op het succesvolle managementboek ‘Het Flitsbrein’ die Bert Overbeek vorige jaar heeft geschreven. De workshop geeft extra verdieping en gaat over intuïtie en besluitvorming. Wat kan je met intuïtie in het alledaagse bestaan, kan je haar gebruiken op het moment dat je belangrijke besluiten moet nemen, of moet je daar juist voorzichtig mee zijn en iets anders inzetten?

Meer over de workshop:
Goede zakelijke besluiten zijn in deze snelle tijden natuurlijk een absolute must. Doe je het niet goed of te laat, dan kan dat zomaar leiden tot zeer slechte bedrijfsresultaten. Maar om goed en snel te kunnen besluiten, heb je inzicht nodig hoe je die besluiten neemt. En pas dan kan je je besluitvorming verbeteren. Met big data, met je ervaring of met je intuïtie.

Tijdens de workshop presenteert Bert Overbeek de kracht van intuïtieve besluitvorming. Hierdoor kunt u direct profiteren om uw intuïtie te gebruiken als tool voor snelle besluitvorming. Hij neemt u allereerst mee naar de valkuilen bij besluitvorming en leert u vervolgens, aan de hand van de 8 beslissersstappen en het toepassen van de DIMO-checklist, hoe u het risico van een intuïtief besluit vermindert. Na het theoretische gedeelte gaat u praktisch aan de slag en in groepjes werken aan het oplossen van casussen.

Meer informatie en inschrijven