Mooie schapruimte in Doorn

Sinds afgelopen week heeft Futuro Uitgevers mooie ‘schapruimte’ bij de Read Shop in Doorn. Onze managementboeken zijn daar nu overzichtelijk en in ruime mate aanwezig, net als een van onze fictie-titels.

Vanaf onze start in maart 2015 zijn al onze boeken en e-books al verkrijgbaar bij het complete Nederlandse en Belgische boekhandelskanaal. Boven dien zijn onze e-books daarnaast (wereldwijd) verkrijgbaar via Amazon. Op beperkte schaal willen we daarnaast ‘zichtbaar en tastbaar’ aanwezig zijn in boekhandels op diverse locaties. Onze boeken Verkopen met mensenkennis, Groepsdruk, Werkgeluk, Elke dag feest!, Neuroleiderschap, Het Flitsbrein en Mannen en/of Vrouwen zijn nu ook op voorraad en netjes bij elkaar gezet, aanwezig bij de mooie en ruim opgezette Read Shop in Doorn. Bovendien is het spanende boek De man van Venus van Daniel Meyer ook voorradig, maar die ligt te midden van andere spannende boeken.

Het is de bedoeling dat, verspreid over Nederland, een selecte groep winkels onze titels schapruimte zal geven. Hierover volgt binnenkort meer informatie.