Titel nummer 60 is verschenen

Titel nummer 60 is verschenen

Sinds vandaag is het Engelstalige boek ‘Insider Secrets‘ van Julia Hart verkrijgbaar. Dit is de zestigste titel die bij Futuro Uitgevers is verschenen sinds onze oprichting (maart 2015).

Ruim een maand geleden verscheen ‘Carriere Geheimen‘ van Julia Hart, en het nu uitgekomen ‘Insider Secrets- A handbook for career success‘ is de Engelse vertaling van deze uitgave. Titel nummer 60 van ons, en tevens de eerste vertaling van een onzer uitgaves.

Het Engelse boek is bij het gehele Nederlandse en Belgische boekhandelskanaal te bestellen en is tevens (net als het e-book dat morgen verschijnt) wereldwijd via Apple Store, Google Store en Amazon verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen