Carrière Geheimen – Julia Hart

verschenen: oktober 2018, ISBN boek: 9789492939159

Handboek voor succes op de werkvloer

Op de (stressvolle) werkvloer van het bedrijfsleven worden hoge eisen aan medewerkers gesteld. Dan is het maar al te makkelijk overdonderd te worden door de gebeurtenissen om je heen. Wat is er voor nodig om te slagen op de corporate werkvloer? Hoe vermijd jij wèl de valkuilen die eenieder tijdens zijn of haar carrière op de weg vindt?

Bij de onzekerheid over wat je volgende stap moet zijn, is een eigen, persoonlijke coach die je omstandigheden begrijpelijk maakt en je vooruit helpt, van onschatbare waarde. In Carrière Geheimen geeft Julia Hart, professioneel coach en zeer ervaren in het (internationale) bedrijfsleven, aan de hand van haar ervaringen op de werkvloer en in haar praktijk, helderheid en adviezen voor iedereen.

Carrière Geheimen is een praktische boek met voorbeelden uit het dagelijks leven van hoe anderen zich door problemen hebben gewerkt. Dit wordt aangevuld met makkelijk door je zelf toe te passen oefeningen, die van Carrière Geheimen een ‘must read’ voor de ambitieuze (young) professional maken.

De Engelse versie van dit boek is Insider secrets.

Over de auteur:
Julia Hart is geboren in Engeland en opgeleid als journaliste en heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het Nederlandse bedrijfsleven. Kort na haar komst naar Nederland, aan het begin van de 90’er jaren, startte zij haar loopbaan. Ze beschrijft het werken in grote organisaties als ‘fascinerend en leerzaam, maar uitdagend en hard’. Pas jaren later, toen zij haar training startte als Professional Executive Coach aan de Henley Business School in Engeland, begreep ze wat het echt van je vraagt om succesvol te zijn in een dergelijke omgeving.

Previews, recensies en interviews:
Interview met Julia Hart, bij NoMilk2Day
Podcast met Julia Hart, bij Meetingstrategist
Recensie Carriere Geheimen, door Silvie van der Zee bij Boekreviews
Recensie Carriere Geheimen, bij Managementboek
Artikel Had ik de spelregels op de werkvloer maar geweten, bij Metro
Recensie Carriere Geheimen, door Hanneke Tinor-Centi
Interview met Julia Hart, bij ManagementTeam
Artikel Adviezen voor managers van veeleisende young professionals, bij CustomerTalk
Recensie Carriere Geheimen, bij Veronique’s Boekenhoekje
Preview Carriere Geheimen, door Julia Hart bij Managementboek