Boek lezen in een restaurant?

Boek lezen in een restaurant?

Het onlangs verschenen boek ‘Carriere Geheimen‘ van Julia Hart is sinds vandaag ook verkrijgbaar bij het ‘circulaire’ restaurant CIRCL aan de Amsterdamse Zuid (kantorenwijk met veel hoofdzetels van multinationals).

Met haar ‘handboek voor succes op de werkvloer’ wil Julia Hart de lezer helpen om de valkuilen die zich aandienen in het bedrijfsleven, ter vermijden. Hiervoor put ze onder andere uit haar rijke (internationale) werkervaring. De doelgroep van het boek, zoals young professionals, is onder andere werkzaam bij de bedrijven aan de Zuidas en dus is restaurant CIRCL een perfecte plek  om ‘Carriere Geheimen‘ neer te leggen.

Zo gezegd, zo gedaan en dus liggen enkele exemplaren van het managementboek nu op de leestafel van CIRCL. 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen