Auteurs weer in de media

Auteurs weer in de media

Onze auteurs Fedde Monsma en Julia Hart zijn afgelopen week ‘in de media’ verschenen om hun kennis op hun vakgebied te delen. Monsma is auteur van ‘Poldermodel 3.0‘ en hart van het boek ‘Carriere Geheimen‘ (en de vertaling ‘Insider Secrets‘).

Fedde Monsma kwam aan het woord bij ZiPconomy, een onafhankelijk kennisplatform over (flexibilisering) van organisaties. In een artikel waarin wordt vooruitgeblikt op 2019 op het gebied van zelfstandigen en opdrachtgevers spreekt Monsma zich uit over arbeidsverhoudingen, wetgeving en overlegstructuren. Het gehele artikel is hier te lezen.

In het (papieren) tijdschrift Baaz Magazine komt Julia Hart aan het woord. In haar artikel bespreekt ze de thematiek uit haar recent verschenen boek, namelijk de valkuilen voor (young) professionals in corporate organisaties. Zij geeft tips en deelt haar ervaringen op dit terrein.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen