Auteurs in de Boekenkrant

Auteurs in de Boekenkrant

Deze week is de september-editie van de Boekenkrant verschenen. Hierin besteden we middels een advertentie en een ‘leesfragment’ aandacht aan de boeken van onze auteurs Yvonne Franssen en Mascha Gesthuizen.

De Boekenkrant verschijnt maandelijks en wordt verspreidt onder boekhandels en bibliotheken, alwaar iedereen een gratis exemplaar kan meenemen. We hebben dit jaar al enkele keren een advertentie geplaatst in de Boekenkrant, en in het nieuwste nummer staat een advertentie met de thriller ‘Schaduwen‘ en de roman ‘Halverwege het einde‘.

Verder staat in deze editie nog een zogeheten ‘leesfragment’ waarin de lezer een indruk kan krijgen van Yvonne’s boek ‘Schaduwen‘. Tevens is deze maand op de website van de Boekenkrant een banneradvertentie van deze thriller te zien.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen