Geslaagd feestje met Suzanna Esther

Geslaagd feestje met Suzanna Esther

Afgelopen zaterdagmiddag heeft auteur Suzanna Esther een ‘boekenfeestje’ gehouden in Haarlem. Er werd gepraat, gelachen, verkocht en gesigneerd… wat wil een mens nog meer?

Afgelopen maart verscheen van Suzanna Esther de roman ‘de Stem‘, een boek waarvan inmiddels vele (positieve) recensies zijn verschenen en dat ook al via de bibliotheken te leen is. In de bijzondere Irrational Library (een combinatie van kapperszaak en boeken- en platenwinkel) in het centrum van Haarlem ging Suzanna afgelopen zaterdagmiddag in gesprek met lezers, en verkocht en signeerde ze meerdere exemplaren van ‘de Stem‘ en haar eerder verschenen boek ‘Wervelstof‘. Het was een gezellige en leuke bijeenkomst.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen