Titel boek Aad Dekker is bekend

Titel boek Aad Dekker is bekend

Vandaag zijn de titel en ondertitel van het eerste boek van trainer/coach Aad Dekker bekend geworden. Het boek heet ‘Van spanning naar ontspanning‘ en zal in de tweede helft van  juli verschijnen.

Dekker is trainer, coach, psychotherapeut, inspirator, organisatieadviseur en eigenaar van Dekker Organisatie Advies. Hij helpt mensen zich persoonlijk te ontwikkelen en op een ‘hoger plan’ te komen met een voortdurende focus op concrete resultaten. Zijn ambitie is om via persoonlijke ontwikkeling een organisatieontwikkeling tot stand te brengen.

Het boek ‘Van spanning naar ontspanning‘ met de ondertitel: ‘Aan de slag met jouw persoonlijke groei’ verschijnt over enkele weken onder (ISBN 9789492939142) en zal weer via alle Nederlandse en Belgische boekhandels te verkrijgen zijn.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen