Mooi boekenfeestje van Aad Dekker

Mooi boekenfeestje van Aad Dekker

Afgelopen zaterdag heeft Aad Dekker zijn boek ‘Van spanning naar ontspanning‘ officieel ten doop gehouden tijdens een drukbezochte bijeenkomst in het Gelderse Rhenoy.

Een kleine tachtig mensen waaronder veel zakelijke relaties van Aad, waren op de boeklancering afgekomen en dat is een schitterende opkomst (zo midden in de zomervakantie). Aad hield een mooie toespraak, er was live muziek en daarna gingen, onder het genot van een hapje en een drankje, de spreekwoordelijke ‘voetjes van de vloer’.

Voor de komende periode staan uiteraard meer promotionele activiteiten en ook evenementen gepland, dus we gaan nog veel meer horen en zien over ‘Van spanning naar ontspanning‘ en van trainer/auteur Aad Dekker.

 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen