Kamer 305

Kamer 305 – Yvonne Franssen
Literaire thriller

Kim is ongelukkig getrouwd met Simon en heeft al ruim een jaar een buitenechtelijke relatie met Martijn. Eva werkt als verpleegkundige in een ziekenhuis. Ze wordt regelmatig geplaagd door traumatische herinneringen uit haar jeugd.

Kim en Eva kennen elkaar niet, maar als Kim op een dag een dode vrouw aantreft in de hotelkamer waar ze met haar minnaar heeft afgesproken, raken hun levens ongewild met elkaar verstrengeld.

Wie is de dode vrouw in de hotelkamer? Waarom is ze vermoord? Welke rol speelt Kims minnaar in het verhaal en op welke manier is hij met Eva verbonden? Los van elkaar proberen Eva en Kim de waarheid te achterhalen en dat heeft voor beiden verstrekkende gevolgen.

Over de auteur:
Yvonne Franssen heeft een grote liefde voor taal. Al sinds ze kan lezen, schrijft ze korte verhalen en versjes. Ze schreef jarenlang maandelijks een column voor een website en wist bij schrijfwedstrijden met haar verhalen diverse prijzen en publicaties in de wacht te slepen.

In 2011 verscheen haar eerste thriller Talio, een jaar later gevolgd door De genius. In 2013 schreef ze ter gelegenheid van de Limburgse Avond van het Spannende Boek de minithriller Mysterie aan de Maas. In 2017 maakte Yvonne met de versjesbundel #omazegt een uitstapje buiten het thrillergenre, waarin ze in 2018 terugkeerde met haar vierde thriller Schaduwen. En in oktober 2019 verschijnt dus Kamer 305.

Previews, recensies en interviews:
Aankondiging Kamer 305, bij Thrillerlezers
Aankondiging Kamer 305, bij Thrillzone

Boek Kamer 305:
ISBN: 9789492939319
Prijs: € 18,95 (incl. btw)
Omvang: circa 200 pagina’s
Formaat: 15×21 cm
In september verkrijgbaar
Bestel uw boek via:
Bol.com

E-book Kamer 305:
ISBN: nog niet bekend
Prijs: € 9,99 (incl. btw)
Bestel uw e-book via:
In september verkrijgbaar