Schaduwen

Schaduwen – Yvonne Franssen
Literaire thriller

Ellen Groenenboom wordt als veertienjarig meisje door een onbekende man verkracht. Als volwassen vrouw leidt ze samen met haar drie honden een teruggetrokken bestaan op een oude boerderij, weg van de bewoonde wereld. Als ze op een dag een anonieme dreigmail ontvangt, concludeert ze dat er sprake moet zijn van spam.

Maar dan volgen er meer dreigmailtjes, en wordt een van haar honden tijdens een boswandeling door een wildvreemde doodgeschoten. Als deze vreemdeling enkele dagen later zelf vermist blijkt te zijn, wordt Ellen bang. Bestaat er een samenhang tussen deze gebeurtenissen, en welke rol speelt Ellen zelf in het geheel?

In haar zoektocht naar de waarheid, stuit ze op geheimen uit haar eigen verleden, die haar leven veranderen in een ware hel. Wie kan ze nog vertrouwen, en wie is haar vijand? Zal ze een uitweg vinden uit deze nachtmerrie?

Over de auteur:
Yvonne Franssen heeft een grote liefde voor taal. Al sinds ze kan lezen, schrijft ze korte verhalen en versjes. Ze schreef jarenlang maandelijks een column voor een website en wist bij schrijfwedstrijden met haar verhalen diverse prijzen en publicaties in de wacht te slepen.

In 2011 verscheen haar eerste thriller Talio, een jaar later gevolgd door De genius. In 2013 schreef ze ter gelegenheid van de Limburgse Avond van het Spannende Boek de minithriller Mysterie aan de Maas. In 2017 maakte Yvonne met de versjesbundel #omazegt een uitstapje buiten het thrillergenre, waarin ze nu terugkeert met haar vierde thriller Schaduwen.

Previews, recensies en interviews:
In de spotlight Schaduwen, bij Vrouwenthrillers
Interview met Yvonne Franssen, bij Vrouwenthrillers
Recensie Schaduwen, bij Vrouwenthrillers
Boektrailer Schaduwen, door Yvonne Franssen
Aankondiging Schaduwen, bij Thrillers & More
Aankondiging Schaduwen, bij Passie voor Boeken
Preview Schaduwen, bij Vrouwenthrillers

Boek Schaduwen:
ISBN: 9789492939029
Prijs: € 18,95 (incl. btw)
Omvang: 218 pagina’s
Formaat: 15×21 cm
Bestel uw boek via:
  

E-book Schaduwen:
ISBN: 9789492939180
Prijs: € 9,99 (incl. btw)
Bestel uw e-book via: