Subsidiekracht – Rolf Grouve

verschenen: augustus 2019, ISBN boek: 9789492939289

Als ondernemer investeer je om bij te blijven en je organisatie toekomstbestendig te maken. En dat kost veel energie en geld. De overheid heeft een stimuleringsbeleid door middel van subsidies om wellicht ook jouw financiële risico’s te beperken. Subsidies zijn er in verschillende soorten en maten bij verschillende instanties. Er is een oerwoud aan regelingen en instanties.

De hamvraag is hoe je jouw subsidiemogelijkheden kunt benutten, zonder er teveel werk aan te hebben. Je wilt immers de focus op het ondernemen houden. Komen jouw projecten in aanmerking voor subsidies? Wat komt er allemaal bij kijken, en welke eisen worden gesteld?

In Subsidiekracht wordt beschreven welke projecten zoal voor subsidie in aanmerking kunnen komen, hoe het subsidieproces werkt, welke subsidies er zijn en welke instanties deze uitschrijven. Ook de voorwaarden, randzaken en soms ingewikkelde vaktermen komen aan bod. Om het gemakkelijk te maken helpen we je praktisch op weg met jouw zoektocht naar de juiste subsidie. En misschien kom je niet in aanmerking voor subsidie, maar dan heb je geen kansen laten liggen.

Over de auteur:
Rof Grouve is directeur/mede-eigenaar van diverse bedrijven. Hij heeft zowel een IT- als een bedrijfskundige achtergrond en heeft (inter)nationale ervaring met het toekomstbestendig maken van organisaties en het ondersteunen van ondernemers in verschillende branches. Rolf heeft meerdere boeken geschreven over ondernemerschap. Ook verzorgt hij (gast)colleges bij verschillende hogescholen. Rolf heeft meerdere boeken geschreven over toekomstbestendig ondernemerschap, innovatie en subsidies, waaronder het boek Ondernemerskracht.

Previews, recensies en interviews:
Artikel Waarom je nu in actie moet komen voor de subsidieregeling WBSO, bij Sprout
Bericht Rolf Grouve presenteert zijn boek Subsidiekracht, Enters nieuws
Recensie Subsidiekracht, bij Managementboek
Recensie Subsidiekracht, door Hanneke Tinor-Centi