E-learning Switchend leiderschap – Bert Overbeek
Benut de diversiteit in je team

In deze online cursus leer je hoe je de diversiteit in je team kunt benutten en daarmee de resultaten en de werksfeer kunt verbeteren.

Switchend leiderschap is een ontwikkelingsgerichte leiderschapsstijl die jou in staat stelt om diversiteit (inclusie) in je team te benutten, zodat de resultaten en de werksfeer er beter van worden. In deze online training leer je mee rover deze (nieuwe) leiderschapsstijl, en leer je om snel te schakelen tussen zes bekende leiderschapsstijlen. Dit alles op basis van de ontwikkelingsbehoefte en -noodzaak van je medewerkers. Interesse? Bezoek de Futuro Academy!

Over de trainer:
Bert Overbeek is een zeer ervaren begeleider van managementteams, en specialist in samenwerking, diversiteit en teamontwikkeling. Een goed resultaat in een gezonde werksfeer staat bij hem centraal. Bert heeft meerdere managementboeken geschreven, waaronder Het Flitsbrein (2015), Mannen en/of Vrouwen (2016), Diversiteit (2017) en Goden en Goeroes (2018) die allen een top-10 positie behaalden bij Managementboek.