IT-kracht – Rolf Grouve

verschenen: september 2020, ISBN boek: 9789492939562

Je hoeft geen IT’er te zijn om je organisatie door te automatiseren. Er worden onterecht vaak veel ingewikkelde termen gebruikt. Daardoor worden veel IT-projecten complexer gemaakt dan nodig. Laat je vanaf nu niets meer wijsmaken door allerlei ‘experts’ die aangeven je te willen helpen, maar slechts de deal willen maken waar zij het meest aan kunnen verdienen. Neem zelf het heft in handen en pak de regie vanuit jouw bedrijfsbelang. Met de kennis uit IT-Kracht ben je in één keer een serieuze gesprekspartner.

Juist nu je in corona-tijd moet nadenken over jouw bedrijfsmodel en de toekomstbestendigheid daarvan, biedt IT-Kracht je handvatten om eens goed te bekijken hoe jij je processen kunt doorautomatiseren, betere inzichten kunt krijgen in jouw data om de organisatie te sturen en hoe jij je medewerkers goed kunt faciliteren bij bijvoorbeeld thuiswerken.

Op een praktische en bedrijfskundige manier worden IT-aspecten belicht. Als ondernemer wil je tevreden klanten en -medewerkers en natuurlijk veel plezier in je werk. Door je IT-Kracht te gebruiken en zelf de regie te pakken over jouw IT-projecten zul je zien dat er veel meer mogelijk is in jouw organisatie dan je wellicht tot op heden had verwacht. Innoveer jouw organisatie door te automatiseren en benut juist nu de ongekende mogelijkheden van IT om te anticiperen op de toekomst.

Over de auteur

Rolf Grouve is directeur/mede-eigenaar van diverse bedrijven. Hij heeft zowel een IT- als een bedrijfskundige achtergrond en heeft (inter)nationale ervaring met het toekomstbestendig maken van organisaties en het ondersteunen van ondernemers in verschillende branches. Rolf heeft meerdere boeken geschreven over ondernemerschap. Ook verzorgt hij (gast)colleges bij verschillende hogescholen. Rolf heeft meerdere boeken geschreven over innoveren. Ook verzorgt hij (gast)colleges bij verschillende hogescholen. Eerder schreef hij de boeken ‘Ondernemerskracht‘ en ‘Subsidiekracht‘. Ondernemerskracht is verkrijgbaar als boek (ISBN 9789492221889) en als e-book (ISBN 9789492939074). Subsidiekracht is verkrijgbaar als boek (ISBN 9789492939289) en als e-book (ISBN 9789492939364).  Beide titels zijn ook verschenen bij Futuro Uitgevers.

Recensies

Hanneke Tinor-Centi: https://hanneketinorcenti.nl/it-kracht-innoveren-door-te-automatiseren/