E-learning Werkgeluk – Rob Coolen
Wat heb jij nodig om werkgelukkig te zijn?

In deze online cursus leer je hoe je weer een geweldige werkrelatie hebt, waarin je gelukkig, betekenisvol en succesvol kunt zijn.

Veel mensen hebben het niet naar hun zin op het werk. Geweldige dagen worden afgewisseld met werkdagen waarbij de tegenzin overheerst. Een onwenselijke situatie voor iedereen, zonder dat het altijd even duidelijk is waardoor het komt.

Wij brengen heel veel tijd gedurende ons leven door ‘op de werkvloer’, en we zien onze collega’s soms vaker dan onze geliefde. Maar net zoals het met een geliefde een uitdaging is om 24/7 gelukkig te zijn, zou het zo maar eens kunnen dat je (soms) niet helemaal ‘happy’ bent bij het bedrijf of de organisatie waar je werkt. En net zoals met de liefde, geldt ook voor een werkrelatie dat minder gelukkige gevoelens, niet meteen een reden zijn om de relatie te verbreken en hard weg te rennen.

Iedere relatie die voor jou belangrijk is, verdient het om te snappen wat er goed gaat in die relatie en wat niet. En dat geldt dus ook voor de relatie die je hebt met de organisatie waar je werkt. Deze online cursus helpt je om een beter inzicht te krijgen in jouw werkrelatie en dus wat jij nodig hebt om werkgeluk te ervaren. Interesse? Bezoek de Futuro Academy!

Over de trainer:
Rob Coolen was tot medio 2019 lid van de Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel en was hiervoor werkzaam in diverse management- en directiefuncties in de financiële sector en de mediabranche. Rob heeft eerder het boek Werkgeluk! geschreven om anderen te helpen in het vinden van werkgeluk.