E-learning Breinfitness – Guido de Valk
Verhoog je persoonlijke effectiviteit

In deze online cursus leer jij je persoonlijke effectiviteit te verhogen door technieken toe te passen die zijn gebaseerd op kennis van het brein.

Wetenschappers beginnen nu pas te begrijpen dat hoe we in de loop van ons leven voor ons brein zorgen misschien net zo belangrijk is als elke andere factor om een ​​optimale kwaliteit van leven te behouden. We kunnen deze bevindingen in ons eigen leven toepassen. Hoe jij voor je brein zorgt heeft een direct effect op je persoonlijke effectiviteit en dus ook op je kwaliteit van leven en het functioneren op je werk.

Als je een fit en gefocust brein hebt zul je veel voordelen ervaren, want je brein staat aan het fundament van je dagelijkse functioneren. Zo zal je minder piekeren, zal je meer werk op een dag afkrijgen en ben je minder negatief. Als je langdurig traint zal je ook merken dat je minder reactief bent maar meer proactief. Je gaat opeens opmerken dat je aan het veranderen bent. Dat is ook niet zo vreemd, want je hersenen zijn intelligent genoeg. Als jij zorgt voor de juiste omstandigheden en prikkels, dan gaan je hersenen automatisch voor je aan de slag.

Deze training is vooral een praktische training. Door te oefenen zorg jij voor een fitter en meer gefocust brein. Interesse? Bezoek de Futuro Academy!

Over de trainer:
Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts en heeft vervolgens ruim tien jaar als manager in de zorg- en de overheidssector gewerkt. In 2008 heeft hij De Valk Leadership Company, dat focust op leiderschapstraining en ontwikkeling, opgericht. Vanuit een neurowetenschappelijke grondslag traint en spreekt hij om managers en professionals te inspireren zich te ontwikkelen tot leiders die passen bij deze tijd. Guido is auteur van de boeken Menselijk leiderschap en Neuroleiderschap.