De Schakelaar – Bert Overbeek

verschenen: mei 2020, ISBN boek: 9789492939425

Robots, voortschrijdende automatisering, big data, klimaatverandering en onbedwingbare virussen zullen de wereld ingrijpend veranderen in de 21e eeuw. Leiders in bedrijven, bij de overheid en in zorg en onderwijs kunnen er niet meer omheen. Ze zullen moeten leren schakelen.

Leiders hebben te maken met steeds meer en steeds snellere veranderingen. Hoe houd je je medewerkers in zo’n wereld positief en gezond? En hoe zorgen leiders er voor dat ze zelf gezond blijven en het overzicht bewaren? Hoe scheppen ze samen met hun mensen een sfeer van samenwerking en resultaatgerichtheid? En hoe benutten ze diversiteit en inclusiviteit optimaal?

Op deze vragen geeft Bert Overbeek, ervaren organisatietrainer en -coach en tevens schrijver van een aantal top 10-boeken, antwoorden en handvatten. Als ervaren coach en trainer benoemt hij de ontwikkelingen van de moderne tijd onomwonden, en laat zien hoe je als schakelende leider in control kunt blijven in de komende decennia.

Het boek ‘De Schakelaar‘ verschijnt eind mei 2020.

Over de auteur
Bert Overbeek is een zeer ervaren MD-begeleider, veranderaar en specialist in samenwerking en teamontwikkeling. Eerder verschenen van hem de boeken ‘Het Flitsbrein‘, ‘Mannen en/of Vrouwen, ‘Diversiteit‘ en ‘Goden en Goeroes‘ die allen een top-10 positie behaalden bij Managementboek.

Recensies, interviews, etc.

Hanneke Tinor-Centi: http://hanneketinorcenti.nl/de-schakelaar/

Elma Bruin-Voogdt: https://thenewroyaltyworldblog.wordpress.com/2020/07/05/recensie-de-schakelaar/