Nieuwe auteurs kiezen voor samenwerking

Vandaag is bekend gemaakt dat Thomas Blekman en Ronald van Aggelen hun (nieuwe) boeken in samenwerking met Futuro Uitgevers zullen uitbrengen. Beide auteurs zijn al druk aan het schrijven, en hun boeken zullen in eerste helft van 2016 verschijnen.

Thomas Blekman (op de foto) is, als partner vanuit de Beukelaar Groep, grondlegger van ‘corporate effectuation’ en tevens clinical professor Entrepreneurship & Strategy aan de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit). Thomas schreef eerder de spraakmakende managementboeken ‘Corporate effectuation‘ en ‘Orkestratie van Effectuation‘. Zijn nieuwe boek zal over enkele maanden verschijnen.

Ronald van Aggelen is partner bij management consultingbureau EarlyBridge en werkte in het verleden onder andere bij ANVR, Campina en KLM. Van Aggelen schreef eerder de boeken ‘Je baan of je leven‘ en ‘Dertigers in crisis‘. Hij werkt onder andere aan veranderprogramma’s bij grote bedrijven, en weet alles van gedrag en beinvloeding. Zijn nieuwe boek zal rond 1 april verschijnen.

Futuro Uitgevers is uitermate verheugd over de samenwerking met beide experts, en meer informatie over boektitels en thema’s volgt op korte termijn.