Mobiele Eenheid is in aantocht

De ‘Mobiele Eenheid‘ komt er aan. Geen paniek, dit is de titel van het eerste boek van Brechtje de Leij en het boek gaat over mobiele digitale strategie… Ongevaarlijk, maar onmisbaar dus.

Brechtje de Leij, ook wel ‘lady geek’ genoemd, is bekend van haar succesvolle mobiele strategieën bij NU.nl, IceMobile, Jumbo en KLM. Tegenwoordig werkt ze als senior Product Manager bij Marktplaats/eBay en als mobile-expert voor haar eigen bedrijf B-Digitized. Daarnaast is Brechtje als social influencer druk bezig met het domineren van de trending topics en is ze in 2016 uitgeroepen tot ‘heersende Twitter-vriend’ van Quote.

In het boek ‘Mobiele Eenheid, van disruptie naar digitale strategie’ helpt Brechtje je met duidelijke voorbeelden en praktische tips om je business klaar te maken voor het huidige mobiele tijdperk. Dit boek zorgt ervoor dat jij je organisatie zo kunt inrichten dat je de kansen die mobile biedt, optimaal kunt grijpen en de totale digitale strategie naar een hoger plan getrokken wordt. Zo kom je tot een echte Mobiele Eenheid! Het boek verschijnt over circa twee weken in een papieren versie en als e-book.