Brechtje de Leij in top-100

Brechtje de Leij is met haar managementboek ‘Mobiele Eenheid’ de top-100 verkooplijst bij Managementboek binnen ‘gedrongen’. En nogal stevig ook, want sinds vandaag staat ze op nummer 16.

Het boek ‘Mobiele Eenheid‘ is half januari verschenen en hierin helpt Brechtje de lezer met duidelijke voorbeelden en praktische tips om je business klaar te maken voor het huidige mobiele tijdperk. In de afgelopen periode hebben diverse media al aandacht besteed aan het boek en de auteur, die werkzaam is als senior Product Manager bij Marktplaats/eBay en als mobile-expert voor haar eigen bedrijf B-Digitized.

Na Mannen en/of Vrouwen, Het Flitsbrein (beide van Bert Overbeek), Mindhacking (Ronald van Aggelen), Ondernemer in 100 dagen (Thomas Blekman), Spanning rond de boardroom (Frank Peters en Eric Heres), Groepsdruk (Leonie van Rijn en Annemieke Figee), Reset! (Erik Jan Koedijk) en De Veranderformule (Jorien Weerdenburg) hebben ‘we’ dus weer een managementboek in de top-100 verkooplijst bij Managementboek…