Mindhacking bereikt Top-10

Het boek ‘Mindhacking’ van auteur Ronald van Aggelen heeft vandaag de achtste plaats veroverd in de top-10 verkooplijst van Managementboek.nl. Een uitstekend resultaat (tot op heden), waar we dan ook zeer blij mee zijn.

Mindhacking’ staat tot op heden al 29 dagen  in de top-100 verkooplijst van Managementboek.nl, een van de belangrijkste verkoopkanalen voor managementinformatie. En sinds vandaag dus op nummer 8, waarmee het de derde uitgave van Futuro Uitgevers is die een top-10 positie wist te verkrijgen. Eerder slaagde Bert Overbeek daar in met zijn  boeken ‘Het Flitsbrein‘ en ‘Mannen en/of Vrouwen‘.

In het boek behandelt Ronald de theorie van ‘mindhacking’, oftewel de kunst van het beinvloeden. Hij combineert dit met praktische voorbeelden en tips om mensen ‘mee te krijgen’. Met zijn boek wil de auteur de angst voor manipuleren wegnemen. Ronald van Aggelen is partner bij management consultingbureau EarlyBridge en schreef eerder de boeken ‘Je baan of je leven’ en ‘Dertigers in crisis’.