Boek Brechtje de Leij is verkrijgbaar

Sinds afgelopen vrijdag is bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels het boek ‘Mobiele Eenheid‘ van Brechtje de Leij verkrijgbaar. Vanzelfsprekend is de titel als papieren boek en als e-book te koop.

In het boek helpt Brechtje de lezer met duidelijke voorbeelden en praktische tips om je business klaar te maken voor het huidige mobiele tijdperk. Dit boek zorgt ervoor dat jij je organisatie zo kunt inrichten dat je de kansen die mobile biedt, optimaal kunt grijpen. Jouw mobiele strategie zorgt ervoor dat jouw totale digitale strategie naar een hoger plan getrokken wordt. Zo kom je tot een echte Mobiele Eenheid!

Brechtje de Leij is bekend van succesvolle mobiele strategieën bij NU.nl, IceMobile, Jumbo en KLM. Tegenwoordig werkt ze als senior Product Manager bij Marktplaats/eBay en als mobile-expert voor haar eigen bedrijf B-Digitized. Daarnaast is Brechtje als social influencer druk bezig met het domineren van de trending topics en is ze in 2016 uitgeroepen tot ‘heersende Twitter-vriend’ door Quote.