Auteurs in de schijnwerpers

Volop aandacht voor de nieuwe boeken van Bert Overbeek en Sjaak Overbeeke op de website van Managementboek. Middels een interview en een zogeheten preview wordt volop stilgestaan bij de boeken.

Mannen en/of Vrouwen van Bert Overbeek staat al vijf weken in de top-100 bij Managementboek (hoogste positie nummer 5) en sinds gisteren staat op hun website een mooi interview met de auteur. Overbeek zegt hierin onder andere: “Organisaties zijn net dierentuinen. Wie goed kijkt, ziet dat seksualiteit in de onderlinge gedragingen van de mensen die er werken, volop aanwezig is.” Voor het interview, lees hier.

Omgaan met gevoelsmensen van Sjaak Overbeeke verschijnt volgende week pas, maar op de website van Managementboek is vanochtend alvast een preview verschenen waarin de auteur meer uitleg geeft over de inhoud van zijn boek. Overbeeke: “Gevoelsmensen kunnen slecht tegen drukke omgevingen en zijn vaak trager; dat veroorzaakt snel wantrouwen naar collega’s of leidinggevenden die sneller tot actie of tot beslissingen komen. Maar dat wil niet zeggen dat gevoelsmensen alleen maar lastig zijn.” De volledige preview is hier te lezen.