Workshop ‘beslissen’ met Bert Overbeek

Op donderdag 14 april a.s. vindt op Landgoed de Horst in Driebergen de workshop ‘Beslissen: brein of onderbuik?‘ plaats. De workshop wordt gegeven door de ervaren trainer/auteur Bert Overbeek.

Goede zakelijke besluiten zijn in deze snelle tijden natuurlijk een absolute must. Doe je het niet goed of te laat, dan kan dat zomaar leiden tot zeer slechte bedrijfsresultaten. Maar om goed en snel te kunnen besluiten, heb je inzicht nodig hoe je die besluiten neemt. En pas dan kan je je besluitvorming verbeteren. Met big data, met je ervaring of met je intuïtie. Overbeek zal tijdens de workshop, die in het prachtige De Horst in Driebergen wordt gehouden, zaken als ‘besluitvorming’, ‘big data’ en ‘intuïtie’ behandelen. Tijdens de workshop presenteert Bert Overbeek de kracht van intuïtieve besluitvorming. Hierdoor kan je direct je intuïtie beter gebruiken als tool voor snelle besluitvorming. Overbeek behandelt ook de valkuilen bij besluitvorming en leert je vervolgens, aan de hand van de 8 beslissersstappen en het toepassen van de DIMO-checklist, hoe je het risico van een intuïtief besluit vermindert. Na het theoretische gedeelte ga je praktisch aan de slag en in groepjes werken aan het oplossen van casussen.

Bert Overbeek is bekend van de boeken ‘Het Flitsbrein- beslissen met intuitie’ (2015) en ‘Mannen en/of Vrouwen- diversiteit op de werkvloer‘ (2016). Schrijf u direct in voor de workshop of kijk voor meer informatie.