Auteur met band op beurs

Op 22 en 23 oktober vindt de Gothic & Fantasy Beurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Tijdens het evenement is er een optreden van Heidevolk, de band waarin ‘onze’ auteur Koen Romeijn speelt.

De Gothic & Fantasy beurs is een ontmoetingsplek voor iedere gothic en fantasy-liefhebber. Verschillende bands en een aanbod van ruim 140 marktkramen aan aanverwante artikelen typeren
deze beurs. Het programma-aanbod bestaat uit optredens van diverse bands waaronder Heidevolk dat een originele show verzorgt met akoestische nummers. In deze band speelt ook Koen Romeijn, die beide dagen op de stand van Futuro Uitgevers aanwezig is met zijn boek ‘De Strop Ploeg‘. Een foto met de auteur of een gesigneerd boek aanschaffen? Kom vooral bij ons langs!

Proef de sfeer op de Middeleeuwse markt met meer dan 140 kramen diverse artikelen op gothic en fantasy gebied. Producten als schoenen, make-up, sieraden, boeken, pruiken, beelden, elfjes en
draken zijn ruim vertegenwoordigd. Een entreekaart voor de Gothic & Fantasy Beurs geeft tevens toegang tot de Internationale Mineralenbeurs. Het evenement is dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entreeprijs volwassenen € 10,-, kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis. Kijk voor meer informatie op de beurswebsite.