Futuro Uitgevers gaat ‘naar buiten’

Afgelopen oktober heeft Futuro Uitgevers voor het eerst deelgenomen aan een Fantasy&Gothic evenement voor consumenten, en wel samen met onze sci-fi auteur Koen Romeijn. Volgend jaar neemt de uitgeverij aan meer (en grotere) evenementen deel.

De keuze is gemaakt om met eigen  standruimte aanwezig te zijn  op in ieder geval twee grote (buiten) evenementen: Elfia 2017 in Haarzuilens en Castlefest 2017 in Lisse. Deze evenementen vinden respectievelijk eind april en begin augustus plaats en trekken al vele jaren tienduizenden liefhebbers van fantasy, science fiction en dergelijke. Ze bieden dus de perfecte omgeving om in contact te komen met (potentiele) lezers van onze boeken in deze segmenten. 

We zullen de standruimte en activiteiten op Elfia en Castlefest invullen met onze sci-fi-, fantasy- en thrillerauteurs, waaronder Pepper Kay (Maalstroom, Drakenbloed etc.), Koen Romeijn (De Strop Ploeg), Daniel Meyer (Het masker van Venus) en nog enkele nieuwe auteurs waarvan we de namen binnenkort bekend kunnen maken.