Thomas Blekman staat in ‘De Ondernemer’

Thomas Blekman staat in ‘De Ondernemer’

Auteur Thomas Blekman is erin geslaagd met zijn boek ‘Ondernemer in 100 dagen‘ de zaterdag-bijlage van De Ondernemer te halen. Deze bijlage verscheen afgelopen weekend bij alle dagbladen van  De Persgroep.

In de maandelijks verschijnende bijlage is aandacht voor enkele boeken die over ‘ondernemerszaken’ gaan, en deze maand staat ‘Ondernemer in 100 dagen‘ er dus bij. Dit boek van Thomas Blekman verscheen enkele maanden geleden en geeft de lezer concrete tips en handvatten om als ondernemer te starten.

Het is overigens de tweede keer dat een titel van Futuro Uitgevers in De Ondernemer-krant heeft gestaan. Eerder lukt edit met ‘Mannen en/of Vrouwen’ van Bert Overbeek.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk