Brechtje de Leij volop in de media

Brechtje de Leij volop in de media

Auteur Brechtje de Leij is sinds het verschijnen van  haar boek ‘Mobiele Eenheid‘ al bij talloze (online) media verschenen. In haar eerste boek, dat twee weken geleden is verschenen, gaat Brechtje uitgebreid en op praktische wijze in op het belang van een goede mobiele strategie.

Brechtje is al bij diverse media verschene. Zo publiceerde het Nederlands Media Netwerk een artikel over Brechtje en de publicatie van “Mobiel Eenheid – van disruptie naar online strategie’. Het artikel is hier na te lezen.

Tevens verscheen onlangs een artikel met “handige mobiele tips” van haar hand op de website van Nu.nl. Dit artikel is op de website van Nu.nl te lezen. Naast een artikel op de nieuwssite Dichtbij.nl verscheen tot slot nog een artikel over ‘Mobiele Eenheid‘ op de website van Managementboek, het belangrijkste verkoopkanaal voor managementboeken. 

 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk