Yvonne Franssen gaat ‘on tour’

Over bijna twee weken verschijnt de nieuwe literaire thriller van Yvonne, getiteld ‘Kamer 305‘. Het boek verschijnt op 11 september, maar is overigens nu al te bestellen.

Direct na de verschijning van ‘Kamer 305‘ gaat Yvonne op pad. Zo is ze op 15 september in Maastricht, op 29 september in Landgraaf, op 27 oktober in Zoetermeer en op 16 november in Heerlen. Op 15 september a.s. zal tussen 16.30 en 18.00 uur bij boekhandel Dominicanen in Maastricht de officiële boekpresentatie plaatsvinden van (alweer haar vijfde thriller) ‘Kamer 305‘.

Auteur en Gouden Stropwinnaar Michael Berg zal die middag met Yvonne in gesprek gaan over ‘Kamer 305’, de schrijfaspiraties van Yvonne en wat zoal ter sprake komt, waarna Yvonne graag met de aanwezigen wil proosten op ‘Kamer 305‘. Uiteraard zal er volop gelegenheid zijn om een door de auteur gesigneerd exemplaar van ‘Kamer 305‘ aan te schaffen.

Heb je zin om deze gezellige middag bij te wonen? Meld je dan zo snel mogelijk (via info@yvonnefranssen.nl) en vermeld daarbij met hoeveel personen je komt. We zien je dan graag op 15 september!