Tischa Neve nu op online platform

Met trots en blijdschap kunnen we bekend maken dat de trainingsmodule ‘Help, ik ontplof” van opvoedingsexpert Tischa Neve vanaf vandaag beschikbaar is via de Futuro Academy. Tischa Neve gaat haar online programma’s aanbieden via dit e-learningplatform van Futuro Uitgevers. In eerste instantie zullen drie modules worden gelanceerd, en ‘Help, ik ontplof’ is daarvan de eerste.

De Futuro Academy is bedoeld om de kennis en kunde van onze experts niet alleen via papieren boeken en e-books te verspreiden, maar ook als ‘modules op maat’ via e-learningprogramma’s. Op dit nieuwe platform was reeds een module van Guido de Valk beschikbaar. Vanaf deze maand zullen daar dus de modules op het gebied van opvoeding bijkomen van Tischa Neve, bekend kinderpsycholoog en opvoedkundige en auteur van meerdere populaire boeken voor ouders van kleine kinderen en pubers.

We zijn uiteraard erg blij met Tischa en verheugen ons op de samenwerking. De komende maanden zullen nog enkele trainingsmodules van Tischa aan het aanbod worden toegevoegd. Tischa Neve heeft vier boeken over opvoeding geschreven, werkte mee aan het tv-programma ‘Schatjes‘ en geeft trainingen aan ouders en professionals.