Thriller Yvonne Franssen is te koop

Thriller Yvonne Franssen is te koop

Sinds gisteren is de literaire thriller ‘Schaduwen‘ van Yvonne Franssen bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels verkrijgbaar, en sinds vandaag is ook het e-book verkrijgbaar.

Schaduwen‘ is de vierde thriller van Yvonne Franssen (in totaal schreef ze vijf boeken) en het eerste boek van Yvonne dat bij Futuro Uitgevers wordt uitgebracht. Het is een spannend boek, dat zich afspeelt in Limburg. De officiele boeklancering vindt over enkele weken ook plaats in het huis dat een rol speelt in het boek.

Afgelopen week is al (voor publicatie dus) de eerste zeer positieve recensie van het boek verschenen, zie de website van Vrouwenthrillers. Tevens is een video gemaakt over het boek en die is hier te bekijken.

 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen