Werkgeluk! – Rob Coolen

verschenen: mei 2015.

ISBN boek: 9789492221025. verkoopprijs: 23,95 euro.

ISBN e-book: 9789492221032. verkoopprijs: 9,99 euro.

Stel vast of een organisatie bij je past

De mensen waar we van houden spelen een belangrijke rol in ons leven. Jouw en mijn geluk wordt in grote mate bepaald door de relaties met onze dierbaren. De meeste van ons zijn zich daarvan bewust. Er is echter één relatie die veel minder aandacht krijgt dan ze eigenlijk verdient; namelijk de relatie met de organisatie waar je voor werkt. Een groot deel van je tijd breng je tenslotte door op je werk. En daarom wordt jouw levensgeluk ook bepaald door de interacties met je collega’s. Een relatie die daarom minstens zo belangrijk is voor jouw geluk, als de mensen waar we van houden. Maar ben jij wel helemaal gelukkig op je werk?

In Werkgeluk! doorloop je zes stappen die duidelijk maken wat jij nodig hebt om in je werkzame leven gelukkig en succesvol te zijn. Na iedere stap stel je steeds beter vast, waarom je wel of niet bij een organisatie past. En passen in een organisatie betekent niet alleen weten wat jij en de organisatie moeten, doen en kunnen, maar ook inzien wat jij en de organisatie willen en vinden. Uiteindelijk wordt zo duidelijk of jij op het werk kunt zijn wie je bent. Want alleen als je kunt zijn wie je bent, kan je werkgeluk ervaren.

Werkgeluk! is mede tot stand gekomen dankzij de bijdragen van dertig topmanagers. Het boek bevat vele quotes waarin deze managers openhartig vertellen over hun eigen zoektocht naar werkgeluk.

Over de auteur:
Rob Coolen is lid van de Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel en was hiervoor werkzaam in diverse management- en directiefuncties in de financiële sector en de mediabranche. Rob heeft dit boek geschreven met de intentie om anderen te helpen in het vinden van werkgeluk.

Preview, recensies, interviews:
Artikel De logische verklaring van werkgeluk naar succesvol resultaat, bij CustomerTalk
Artikel Gelukkig ondernemen in de ballenbak, bij NRC
[download id=”2946″], door Carrière Jaarboek
Artikel Leve het grote geluk, door Dominique Haijtema