Wat nou focus? – Veronica Waleson

 

Verschijningsdatum: 25 januari 2024

ISBN boek: 9789083331171. Verkoopprijs: 24,95 euro.

ISBN e-book: 9789492221476. Verkoopprijs: 10,99 euro.

Eind januari 2024 verschijnt het boek ‘Wat nou focus?’ van Veronica Waleson bij ons. Het is haar vierde boek en het gaat over ‘multitalenten’.

Wil je richting vinden in je loopbaan? Heb je al een loopbaantraject doorlopen, maar er weinig soelaas in gevonden? Mogelijk dat je een multitalent bent. Een multitalent is iemand die een ongebreidelde nieuwsgierigheid heeft en in verschillende werkvelden actief wil zijn.

Helaas is het dominante verhaal dat je moet kiezen, dat je moet doorpakken op de ingeslagen weg, dat je moet focussen. In jouw ogen is dat een beperking. Dit boek biedt jou een alternatief. Je hoeft niet voor de ene passie te gaan, dat ene doel te hebben, die ene ambitie na te streven. Een brede ontwikkeling met de inzet van je hele wezen kan!

Om dat aan jou te laten zien, vertellen zes succesvolle multitalenten in dit boek hun verhaal. Zij verwerven hun inkomsten uit verschillende bronnen en vertellen jou hun geheim voor een gevarieerd, betekenisvol en financieel onafhankelijk bestaan. Omarm je multitalent en laat je inspireren!

Over de auteur

Veronica Waleson is loopbaancoach met vele jaren ervaring op de teller. Daarnaast is ze kunstenaar en geeft ze schrijftrainingen, ook is ze extern vertrouwenspersoon. Ze treedt op als mediator bij samenwerkingsvraagstukken en helpt teams al het aanwezige talent te benutten.

Haar eigen loopbaan kenmerkt zich door een grote variëteit. Ooit begonnen als kantinejuf, overgestapt naar marketingassistent, doorgegroeid naar manager en uitgekomen in een waaier van ondernemingen.

Veronica studeerde af in de algemene sociale wetenschappen en volgde schilderlessen bij diverse kunstenaars, op de Nieuwe Academie in Utrecht en de Wackersacademie in Amsterdam. Ze is lid van de Raad van Advies van het Tijdschrift voor Coaching. Ze schrijft over diverse onderwerpen. Dit is haar vierde boek.

Recensies

Veronique Janssen: veroniquesboekenhoekje.nl

Interview

Radio Aalsmeer (programma Echt Esther): https://radioaalsmeer.nl/programma/echt-esther/uitzending/2024-04-29/