De 7 paden naar jouw kracht – Catharina Beijer

Verschijningsdatum: 31 augustus 2023

ISBN boek: 9789083331140. Verkoopprijs: 24,95 euro.

ISBN e-book: 9789083331164. Verkoopprijs: 9,99 euro.

De 7 paden naar jouw kracht is een inspirerend werkboek over kracht, zingeving en verbinding. Je wordt uitgenodigd om je potentieel ontvouwen op een manier die bij jou past. Het boek begint met een innerlijke reis en bevraagt je over afkomst, dromen en obstakels die je dromen in de weg staan.

Het leidt je langs je diepste wensen naar het pad van het hart waar je leert over kracht en compassie. Vanuit daar vindt transformatie plaats naar een grotere wijsheid. Het bewandelen van de paden leidt tot een positievere impact op je eigen leven en het leven van anderen.

De  7 paden naar jouw kracht is bedoeld als een routekaart in het vinden van je eigen unieke pad. Het bevat veel praktische oefeningen en inzichten vanuit de psychologie, Boeddhisme en yogaleer over verantwoordelijkheid, invloed en acceptatie en het houden van balans.

De boodschap is dat we als mens tot meer in staat zijn als we in verbinding staan met wat ons omringt. Vandaaruit kunnen we bewuster keuzes maken die ook de volgende generaties dienen. Het ontvouwen van je potentieel betekent jezelf afstemmen op wie je werkelijk bent.

Over de auteur

Catharina  J. Beijer is psycholoog en  trainer. Ze is veel internationaal werkzaam geweest en gaf les en training aan mensen uit de Arabische wereld, Afrika en Azië. De rode draad in haar werk is empowerment. Momenteel is zij verbonden aan  Impactleaders International als empowerment leader. Naast psycholoog is zij ook Medisch antropoloog en beoefenaar van yoga. Dit boek is de weerslag van haar eigen pad in haar werk en leven. In haar werk maakt ze gebruik van zowel westerse als niet-westerse inzichten en manieren van werken.