Van spanning naar ontspanning – Aad Dekker

verschenen: juli 2018.

ISBN boek: 9789492939142. verkoopprijs: 22,95 euro.

ISBN e-book: 9789492939166. verkoopprijs: 9,99 euro.

Aan de slag met jouw persoonlijke groei

Je hebt veel bereikt en je lijkt je leven goed op de rit te hebben. Een carrière om trots op te zijn, een baan, een relatie of een gezin. Maar wellicht ervaar je, zoals veel ambitieuze mensen, een gevoel van onrust in de alledaagse hectiek en bij de uitdagingen waar je voor staat? Je loopt in je privéleven of op het werk misschien soms wel tegen grenzen aan in je ambitie naar ‘meer en beter’. Dit alles geeft spanning en het laat je niet los.

Van spanning naar ontspanning geeft herkenning middels concrete en sprekende voorbeelden uit de werk- en de privésituatie. De auteur helpt je verder om inzicht te verkrijgen in achterliggende gedrags- en denkpatronen. Dit boek helpt je om tot gezonde grenzen, persoonlijke effectiviteit, meer rust, ruimte, energie en ontspanning te komen.

Kortom: een gids voor je persoonlijke ontwikkeling die je daadwerkelijk de weg wijst in het vinden van de oplossing. Met als resultaat effectiever functioneren, het ervaren van meer ontspanning en rust, en het gemakkelijker halen van je zakelijke doelen.

Over de auteur:
Aad Dekker is trainer, coach, psychotherapeut, inspirator, organisatie-adviseur en eigenaar van Dekker Organisatie Advies. Hij helpt mensen zich persoonlijk te ontwikkelen. Zijn visie daarbij is: organisatie-ontwikkeling is persoonlijkheidsontwikkeling. De groei van een organisatie valt en staat met de groei van mensen.

Previews, recensies en interviews:
Artikel Combinatie van ambitie en relativering is basis voor succes, bij CustomerTalk
Artikel Emotionele intelligentie is de doorslaggevende succesfactor, bij CustomerTalk
Recensie Van spanning naar ontspanning, bij Managementboek
Artikel Leg als bedrijf de lat niet te hoog, bij Baaz Magazine
Preview Van spanning naar ontspanning, bij Managementboek
Recensie Van spanning naar ontspanning, door Hanneke Tinor-Centi